Progression Tech

DIRECTOR FIRME
INDEX DOMENII  |   PRODUSE/SERVICII  |   OFERTE  |   INSCRIERE  
  CONTUL MEU 


Date contact

Adresa
Sector 2 ,
Judetul: Bucuresti
Strada: SEMILUNEI 8, Nr. 8, Bl. , Sc. , Ap.
Telefon: 0318058459

Progression TechProgression Tech

Progressys Software este o companie tanara, dinamica ce ofera servicii si solutii IT profesionale clientilor sai.

Furnizor de aplicatii software dedicate, Progressys Software urmareste dezvoltarea si implementarea de solutii care sa asigure imbunatatirea competitivitatii si performantei Beneficiarilor. Progressys Software ofera de asemenea solutii si servicii software specializate care acopera toate aspectele ce tin de componenta software, hardware si mediile tehnice asociate ale unei companii.

Progressys Software tine cont, in permanenta, de cerintele si nevoile beneficiarilor fiind un partener potrivit pentru companiile care doresc sa-si dezvolte afacerile utilizand o infrastructura IT corect administrata.

Echipa Progressys Software are ca misiune sa ofere, sa dezvolte si sa implementeze sisteme informatice care sa asigure imbunatatirea competitivitatii si performantei in cadrul oricarei companii, prin cresterea eficientei si usurinta in utilizare a proceselor informationale ale acestora.

Obiectivul Progressys Software este sa devina un partener de incredere in domeniul tehnologiei informatiei, pentru orice companie de pe piata romaneasca si internationala ce utilizeaza sau isi propune sa utilizeze un sistem informatic.

Viziunea Progressys Software: La nivel local dorim sa ajungem un furnizor complet de solutii software pentru management si de solutii eBusiness. De asemenea visam sa devenim un partener preferat pentru companiile din SUA si Europa de Vest care doresc sa externalizeze o parte din procesele lor de dezvoltare de aplicatii software personalizate.

Activitatea de zi cu zi a Progressys Software ofera garantia crearii de software la inalt nivel calitativ si tehnologic, astfel incat clientii sa beneficieze la maxim de potentialul solutiilor dezvoltate prin inglobarea inovatiilor si tehnologiei actuale. Nu in ultimul rand, succesul Progressys Software depinde de eficienta solutiilor oferite si de capacitatea lor de a imbunatati activitatea beneficiarilor.